Om oss

Vi består av dedikerte ansatte, med flere tiårs erfaring innenfor administrasjon, forvaltning, utvikling og foredling av næringseiendom.

Lillo Eiendom er eiet av Ila Invest og Krafft Eiendom. Selskapet er tuftet på eierselskapenes soliditet og deres kjøp av majoritetsaksjene i Nærsenter Utvikling i 2019. Etter noen år med utvikling av disse eiendommene og spissing av nærsenterkonseptet, ble det besluttet at Nærsenter Utvikling også skulle vurdere kjøp i andre eiendomskategorier. Det ble gjennomført flere kjøp utenfor nærsenterkonseptet i 2023, og i 2024 endret vi navn til Lillo Eiendom. Nærsentersatsningen og tilhørende eiendomsportefølje består under konseptet Nærsenter.

Navnet Lillo Eiendom har sin forankring i kjøp av Lillo Gård, som var eiernes første kjøp etter kjøp av Nærsenter Utvikling. Lillo Gård er historien om en skog som ble til jordbruk som ble til by. Navnet Lillo, 
eller bare Oo, er fra jernalderen. O betyr elv, i dette tilfelle Akerselva. 
Lillo var selve «urgården» og i vikingetiden økte befolkningen og flere husmannsplasser lå inn under Lillo, slik Lillo Eiendom eier en rekke eiendommer og selskaper.